BOB - Beginning Online Bisnes

BOB - Beginning Online Bisnes

3 SEBAB KENAPA USAHAWAN ONLINE GAGAL 


  • Adakah anda seorang usahawan online yang sedang 'struggle' dengan bisnes anda?
  • Anda sudah lama mulakan bisnes online tetapi masih berada pada tahap yang sama?
  • Atau anda baru nak mulakan bisnes online secara serius ?


Cuba baca dengan teliti mesej di bawah ini..mungkin inilah TITIK MULA perubahan kepada bisnes anda.


Untung tak nampak, rugi lagi adalah..


Duit iklan sudah banyak terbakar..Stok dari bawah katil pun dah dimamah tikus..Ditambah pula duit untuk belanja harian pun sudah makin susut..

Yang mana baru nak bermula, rasa amat sukar sekali dek kerana terpinga-pinga nak buat perkara baru dalam hidup..

Tiada ilmu yang jelas, maka kegagalan lah akibat yang sering ditanggung.


Itulah lumrah kebanyakan usahawan online yang amat pahit ditelan.

Apa yang dikesalkan ialah, mereka masih tidak sedar lagi dimanakah silapnya dan akhir sekali terus bergelumang dengan kegagalan yang tak putus-putus menimpa.




Mari kita semak 3 sebab utama kenapa usahawan online sering kecundang di tengah perjalanan bisnes mereka.


1. Salah pilih produk

2. Tidak pandai marketing

3. Tak tahu cara betul Close Sale


Itulah 3 perkara yang dapat saya simpulkan.

Hakikatnya begitulah kerana masih ramai usahawan yang berniaga tanpa ada ilmu yang secukupnya berkenaan 3 perkara di atas.


Mahukah saya bantu anda untuk mengatasi masalah di atas?


Saya percaya jika anda tidak baiki ketiga-tiga perkara di atas, dikhuatiri bisnes anda tidak akan ke mana-mana dan akan lenyap begitu saja.


Cuba bayangkan jika anda dapat selesaikan semua perkara di atas..


Bisnes menjadi lebih baik,  sale mencanak naik,  produk sentiasa sold out, dan tak mustahil untuk anda mengejar impian yang tertunggak selama ini kerana anda sudah melepasi fasa sesat di dalam bisnes anda.




Memperkenalkan Pakej Lengkap BOB

- Beginning Online Bisnes -




Bagaimana BOB dapat membantu bisnes anda ?


Matlamat utama BOB adalah untuk membantu usahawan online mengatasi ketiga-tiga masalah di atas.


Sejajar dengan namanya, BOB amat sesuai untuk mereka yang mahu mendapatkan ilmu memulakan bisnes online yang selengkapnya.


Jika anda mendapatkan BOB, sukacita dimaklumkan anda tidak perlu hadir ke mana-mana kelas atau seminar. Hanya belajar dari rumah sahaja.


BOB ialah produk digital yang datang dalam bentuk video, audio dan juga nota.


Anda boleh download dan simpan sendiri tanpa perlu masuk ke website berulang kali untuk belajar.


Selain dapat belajar di rumah dengan menonton video, anda dapat belajar dengan mendengar melalui audio di dalam kereta dan sebagainya.


BOB mengandungi 3 jenis produk utama di dalam satu pakej :




PRODUK PERTAMA :  MB2000 

( Bernilai RM200 )


MB2000 adalah produk terbaik dari saya yang telah melahirkan ramai usahawan online yang berjaya memulakan bisnes tanpa kos dengan risiko yang rendah.


Ada yang telah berjaya membina empayar bisnes mereka dan ada yang telah berhenti kerja untuk fokus kepada bisnes selepas menggunakan ilmu dari MB2000.


Di dalam MB2000, anda akan belajar :

  • Cara memilih produk dengan margin untung berbaloi
  • Mengetahui industri yang ada permintaan, dan boleh dijual secara konsisten
  • Boleh mendapatkan jualan dalam 48 jam pertama (seperti ratusan orang lain yang menggunakan MB2000. (Klik sini untuk lihat testimoni)
  • Boleh mengelak dari kerugian besar dalam memborong stok produk yang tak laku
  • 3 kaedah pemasaran impak tinggi yang tidak perlukan kos
  • 3 Proses Ajaib Menarik Wang 
  • Cara approach prospek, walaupun pendiam / pemalu
  • dan banyak lagi.


Anda akan diberikan 4 sesi + sesi ulangkaji dalam bentuk video dan audio.


Sesi 1 - Mencari Idea Bisnes Yang Menguntungkan

Durasi : 2 jam 09 min


Sesi 2 - "Validate" Bisnes Dalam 48 Jam

Durasi : 2 jam 26 min


Sesi 3 - Membetulkan Masalah Semasa Validation

Durasi : 2 jam 19 min


Sesi 4 - Mengembangkan Bisnes Dengan 3 Strategi Jualan Utama

Durasi : 2 jam 32 min


Sesi "Ulangkaji" dan Perbetulkan Kesilapan

Durasi : 57 min


Total durasi video dan audio lebih 10 jam.


**Setiap sesi dibekalkan bersama dengan nota




PRODUK KEDUA : SMART 7

( Bernilai RM90 )


Produk terbaru dari saya yang memfokuskan kepada pembelajaran tentang pemasaran yang betul terutamanya menggunakan pemasaran tanpa kos di medium percuma.


Anda akan pelajari ilmu pemasaran yang sebenar yang tidak memerlukan kos dan risiko yang amat rendah.


Dalam program SMART 7, anda akan tahu 3 perkara wajib untuk menguasai ilmu marketing :


1. Ayat Marketing Power

SMART 7 akan bantu anda buat ayat marketing yang berkesanuntuk menarik dan mendapat kepercayaan prospek.

Objektif: supaya idea-idea ayat iklan keluar mencurah-curah dengan mudah.


2. Target Customer Yang Tepat & Berkualiti

Nak customer membeli tanpa banyak sangat alasan dan songeh?
Anda akan kuasai ilmu ini dengan segera.


3. Kuasai 7  Media dan Tempat Pengiklanan Online Percuma

Anda akan belajar rahsia-rahsia pengiklanan secara konsisten di:-

  • Strategi marketing FB Group daerah dan kawasan perumahan
  • Strategi marketing Google Maps
  • Strategi marketing "cold email"
  • Strategi marketing "update status"
  • Strategi marketing "FB Infuencer" (orang berpengaruh)
  • Strategi marketing "contest viral
  • Strategi marketing mulut-ke-mulut secara online


Anda akan mendapatkan 6 sesi kelas marketing SMART7 mengikut pelbagai niche dalam bentuk video dan audio.


Sesi 1 - Catering Service

Sesi 2 - Service Story Telling

Sesi 3 - Produk Kesihatan

Sesi 4 - Produk Kecantikan (Foundation)

Sesi 5 - Produk Tudung

Sesi 6 - Renew Roadtax


Setiap sesi mengambil masa minima 2 jam atau lebih. Total durasi video dan audio ialah lebih 12 jam. 


Amat berbaloi belajar 12 jam berkenaan marketing sahaja!


**Setiap sesi dibekalkan bersama dengan nota




PRODUK KETIGA : 6 Langkah Cara Close Sale (6LCCS)

( Bernilai RM250 )


Proses Close Sale amat mudah jika anda tahu caranya. Bagi memudahkan proses, anda hanya perlu mengikuti 6 langkah yang sudah di sediakan.


Anda akan pelajari langkah-langkah yang perlu diikuti supaya semasa proses close sale berlaku, ianya dalam keadaan terkawal dan mudah untuk 'close the deal' dengan prospek.


AUDIO tambahan yang anda bakal terima:-

  • Temuramah Bagaimana Seorang Pembeli Audio Close Sales Buat 2 Kali Ganda Jualan ke RM50,000
  • Temuramah Bagaimana "Mitos Harga" membolehkan Dr Kasmah menjana RM900,000 Dalam Masa Singkat
  • Cara jawab bantahan "Saya tiada duit"
  • Cara jawab bantahan "Saya nak fikir dulu", atau "Saya nak tanya suami / isteri dulu"
  • Cara jawab bantahan "Saya takda masa nak bercakap sekarang"
  • Cara jawab bantahan "Saya tak yakin dengan produk ni"
  • Cara handle prospek yang suka minta diskaun
  • Cara menjual dengan harga tinggi
  • rahsia close sales tambahan secara berterusan melalui email


Anda akan diberikan audio teknik 6 langkah close sale dalam bentuk audio.

Durasi : 29 min.


11 lagi teknik tambahan juga dibekalkan kepada anda bagi melengkapkan 6LCCS dalam bentuk audio juga.

Durasi : Lebih 1 jam.


Total durasi ialah hampir 2 jam.




Apa kata mereka yang telah mendapatkan BOB ?


1.Bob ni berbaloi pada saya yg baru nk berniaga.byk ilmu berkenaan marketing & strategi yg berkesan tanpa keluarkan kos utk marketing.

2.cara santai tp berkesan ...

3.saya syorkan pada semua yang baru nk mula bisnes.berbaloi - baloi dgn harga yg ditawarkan.... - 

- Mohamad Sahril MD Rajak -









Bole katakan saya dh follow saudara Faisal agak lama..cuma jumpa je belum.Dah banyak jugalah saya join seminar Dan kelas online ni untuk tambahkan ilmu..

Apabila saya jumpa "BOB" nie ..saya bole katakan ilmu yang ikhlas datang Dari hati,tak complicated Dan ianya sangat murah...ilmu yang sangat rare jarang dikongsikan oleh kebanyakkan sifu online.

- Azman Misbah -



Tujuan saya mendapatkan BOB ini adalah untuk mempelajari cara yang betul untuk menjalankan perniagaan. yang mana sebelum ini saya pakai belasah je niaga. Saya lihat BOB ini membuka fikiran dan mata saya tentang menjalankan perniagaan dengan cara yang teratur.


Pada saya nilai harga yang ditawarkan sangat bebaloi kerana BOB mengandungi ilmu bisnes yang saya inginkan.


Saya suka tentang pakej MB2000 kerana mengandungi ilmu bisnes untuk bermula dari kecil.  Saya nak rekemen kepada kawan-kawan saya.


- Tuan Nizam -



Alhamdulillah terima kasih tuan Faisal Abdullah kerana kongsikan ilmu yg sgt brrmanfaat kepada saya. BOB sgt bermanfaat... ia dapat membantu sy dlm meningkatkan income bulanan... in sya allah sy akan share kat member2 nti. Tq

- Hasnuri Hassan -




Saya sangat besyukur akhirnya dapat bertemu juga modul yang paling back to basic dan fundamental untuk sesiapa sahaja yang mahu memulakan bisnes.Saya rasa mahu wajibkan semua kawan2 yang nak berniaga online supaya dapatkan dulu BOB sebelum mereka bermula berniaga.

Dah beratus ringgit saya yang terbakar dengan beli pelbagai modul yang katanya proven.Hakikatnya tidak,malah menambahkan keresahan kepada saya bahawa bisnes memerlukan modal yang besar.

.Kini saya boleh yakin bahawa bisnes sebenarnya boleh bermula dengan bermodalkan BOB jer.Semua orang boleh berniaga jika ada kemahuan dan tekad yang kuat.

terima kasih kepada Faisal Abdullah.

- Muhd Afnan -





Adakah anda dapat rasakan yang BOB ini dapat membantu anda ?

Jika YA, saya berasa amat gembira jika ia dapat membantu anda.


Oleh itu, saya berbesar hati ingin memberi 2 BONUS tambahan bagi melengkapkan lagi BOB.


BONUS 1

Rakaman kelas Online 'Cara Penuhkan FB  dan Naikkan Follower'


BONUS 2

Rakaman kelas online 'Asas Tulis Headline Power'


InsyaAllah 2 Bonus ini sudah pasti dapat membantu menambahkan ilmu bisnes online anda.


Bagi saya, jika anda mendapatkan BOB ianya sudah cukup lengkap untuk anda pelajari ilmu tentang memulakan bisnes online.




Harga berpatutan ? 


YA! Harga untuk BOB amatlah berpatutan kerana niat saya adalah untuk membantu anda semua.


Mungkin ada di kalangan anda yang sudah banyak kali rugi di dalam bisnes...atau ada yang masih tidak mendapatkan hasil dari bisnesnya.


Atau ada yang baru nak bermula tapi mempunyai kekangan wang.


Jika dijumlahkan ketiga produk di dalam BOB mengikut harga semasa, harganya ialah RM540.


Tapi khas untuk anda, saya ingin memberi tawaran istimewa yang amat berbaloi.


Untuk dapatkan Pakej Lengkap BOB, anda hanya perlu membayar RM90 sahaja !


SILA DAPATKAN SEGERA KERANA TAWARAN INI AKAN TAMAT  PADA 31 OGOS 2017.




Dengan hanya membayar RM90, anda layak mendapatkan 3 produk premium yang akan membantu anda :

  • Mendapatkan produk yang mudah dijual
  • Menunjukkan kaedah ilmu marketing yang betul
  • Mengetahui cara close sale yang mudah
  • Mempelajari ilmu memulakan bisnes online yang lengkap


Apakah lagi alasan anda untuk tidak mendapatkan BOB ?

  • Harga berpatutan untuk 3 produk premium ( Jimat RM450 )
  • Ada 2 bonus tambahan
  • Boleh download dan simpan untuk belajar berulang kali
  • Yang penting ialah inilah masanya untuk anda keluar dari kegagalan!


Apa tunggu lagi.. Cepat dapatkan BOB sekarang!!



 Perlu bantuan? Boleh whatsapp " BOB " ke 016 3397974



P/S: Ini adalah usaha kecil saya untuk membantu anda. Ambillah peluang ini dengan segera. TQ


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Lengkap BOB - Begining Online Bisnes
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau