Rakaman Cara Penuhkan Friend FB

Rakaman Cara Penuhkan Friend FB

Tak Sempat Join Kelas Online Kecil Secara Live ? 


Kepada sahabat online seller yang dihormati...

  • Kos Iklan FB Ads semakin meningkat.
  • Nak menjual online lebih mencabar.
  • Seminar dah terlalu banyak dan buat confuse je..harga ribu-ribu pulak tu.

Habis tu??

Apa pilihan anda sebagai seller baru?


Memperkenalkan
Kelas Online Kecil
Edisi Rakaman
Kecil Kecil Cili Padi

Kami faham disebabkan kelas secara Live hanya limit kepada 50 orang sahaja dan seat selalunya penuh dengan cepat. Oleh itu kami sediakan kelas edisi rakaman khas ini untuk anda.


Kelas edisi rakaman ini juga khas kepada peserta kelas live yang mahu mengulang kaji semula ilmu yang dipelajari jika masih belum puas atau mahu dengar semula input-input yang amat berguna.


Tak rugi jika dapatkan sebagai koleksi ilmu bisnes anda.


Dalam Kelas Online Kecil Edisi Rakaman, anda akan dapat belajar topik-topik yang BEGITU PENTING sebagai persediaan diri. 


Kelas Online Kecil 1:

"Cara Penuhkan 3000 Friend FB Dalam 3 Bulan"

Apa guna kita update status, kalau asyik orang sama je yang nampak?

Kalau kita tak grow friends dan follower kita, 'network dan net worth' kita tak bergerak.


Selama beberapa tahun ini, saya cuma buat 3 Jenis post sahaja untuk grow follower.

1 pagi.
1 tengahari.
1 malam.


Setiap post tujuannya berbeza.


Post saya pendek2 je, dan tak perlu ayat berbunga-bunga.


Dalam kelas ini, anda akan belajar:

  • Cara penuhkan 3000 Friend FB dalam 3 bulan
  • Caranya mudah dan percuma
  • Caranya seronok :)


Pengeras?
Amat berpatutan. RM20 sahaja. 

Kenapa?

Kerana kualiti ilmu nya yang LUAR BIASA.

Anda dapat KUALITI dan NILAI.

Jangan ingat RM20 je bermaksud barang murahan.

Kecil Kecil Cili Padi.






...dan kalau anda masih RAGU-RAGU

tentang kualiti kelas ni, mungkin mereka
boleh MEYAKINKAN anda...














Langkah Seterusnya?

Jika anda mahu power dalam marketing dengan belajar teknik yang simple,


Sila ambil tindakan segera dengan membuat belian di bawah..




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Rakaman Cara Penuhkan Friend FB
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)