SMART 7 - 7 Simple Marketing and Real Tactics

SMART 7 - 7 Simple Marketing and Real Tactics

Susah Betul Nak Bagi Orang Beli Produk!


Adakah anda seorang seller yang baru nak menapak, dan susah nak lawan seller yang ramai follower?

Atau mungkin anda tak yakin dengan marketing sendiri, dan tak pandai buat ayat marketing?


Adakah anda nak cara marketing selain guna FB Ads supaya jimat kos dan tak perlu ambil masa panjang berjanggut untuk belajar?


Adakah anda confuse, kat mana patut letak iklan paling sesuai?


Akhirnya, jawapan bagi semua soalan ini bakal terjawab.


Memperkenalkan SMART 7

"7 Simple Marketing and Real Tactics"


Macamana nak pastikan marketing kita tak ke laut??

Dalam program SMART 7, anda akan tahu 3 perkara wajib untuk menguasai ilmu marketing:-


1. Ayat Marketing Power

SMART 7 akan bantu anda buat ayat marketing yang berkesan untuk menarik dan mendapat kepercayaan prospek.

Objektif: supaya idea-idea ayat iklan keluar mencurah-curah dengan mudah.


2. Target Customer Yang Tepat & Berkualiti

Nak customer membeli tanpa banyak sangat alasan dan songeh?
Anda akan kuasai ilmu ini.


3. Kuasai 7  Media dan Tempat Pengiklanan Online Percuma

Anda akan belajar rahsia-rahsia pengiklanan secara konsisten di:-

  • Strategi marketing FB Group daerah dan kawasan perumahan
  • Strategi marketing Google Maps
  • Strategi marketing "cold email"
  • Strategi marketing "update status"
  • Strategi marketing "FB Infuencer" (orang berpengaruh)
  • Strategi marketing "contest viral
  • Strategi marketing mulut-ke-mulut secara online


Siapa Yang Sesuai Join Kelas Ni?

Secara am, jika anda salah seorang yang buat bisnes ini, memang sangat sesuai!

  • Bisnes cupcake / bakery dari rumah atau kedai
  • Agen makanan / kuih raya
  • Kedai dobi
  • Restoran / gerai
  • Spa atau mobile spa
  • Bisnes carwash
  • Bisnes handphone dan aksesori
  • Bisnes wiring, repair, renovation
  • Bisnes perabot, kabinet dapur
  • Jual tudung
  • Jual produk kecantikan & kesihatan
  • Jual servis telco / prepaid


Kelas Ni Online Ke?
Ya, kelas ni online dan LIVE!
(Tak perlu hadir seminar. Jimat kos dan jimat masa)


Terhad kepada 49 peserta biasa.
...dan
Terhad 1 peserta Hot Seat

(peserta hot seat sangat special, di mana kempen pemasaran customized akan dibuat khas untuknya)


Bila Tarikh Kelas Ni!


 KELAS PERTAMA - TAMAT

Tarikh: 2 May 2017
Masa: 9.00pm - 11.00pm


KELAS KEDUA - TAMAT

Tarikh : 9 May 2017

Masa: 9.00pm - 11.00pm


KELAS KETIGA TAMAT

Tarikh : 16 May 2017

Masa: 9.00pm - 11.00pm


KELAS KEEMPAT - TAMAT

Tarikh : 22 May 2017

Masa: 9.00pm - 11.00pm


KELAS KELIMA - TAMAT

Tarikh : 23 May 2017

Masa: 9.00pm - 11.00pm


KELAS KEENAM -TAMAT

Tarikh : 25 May 2017

Masa: 9.00pm - 11.00pm



BONUS!


BONUS 1: Teknik "X" 
Teknik marketing terkini yang membuatkan iklan anda lebih MUDAH orang respon

(Bernilai RM120)


BONUS 2: Teknik "Cinderella"
Teknik marketing klasik & terbukti yang membuatkan iklan anda lebih CEPAT orang respon.

(Bernilai RM140)


BONUS 3: Marketing Calendar Planner
Cara plan strategi marketing sepanjang tahun supaya sales konsisten setiap bulan
(Bernilai RM50)


BONUS 4: Asas Urus Wang
Cara mudah urus duit keluar masuk, dan tahu untung atau rugi bisnes.
(Bernilai RM120)


BONUS 5: Cara Fokus 
(Cara Berhenti Melompat Jual Macam-Macam Tapi Tiada Hasil)
(Bernilai RM100)


Total bonus sahaja bernilai RM530!


TAPI BERAPA YURAN KELAS NI?

RM90 Sahaja Untuk Seat VIP (Terhad 49 orang)
RM200 Sahaja Untuk HOT Seat (Terhad 1 orang)


CEPAT DAFTAR SEKARANG !




"TENGOKLAH APA PESERTA NI

KATA PASAL SMART 7?"



"Sebelum ni tak tau cara nak approach orang korperat"





"You NEVER FAIL to satisfy all your audience. All your teknik without FB Ads is awesome! "





"Memang proven! Sy dah dapat prospek hanya buat di Whatsapp group. Alhamdulillah..tq Tn Faisal"


"YA Allah Alhamdulillah tadi trylah buat ayat macam tuan ajar tu. Dalam 1 jam terus ada masuk PM nak terus beli. Korang lain patut join baru sale masyukkkk"




"SMART 7 menyelesaikan masalah langgar dinding utk post di fb.Jadi friends tak la menyampah tengok post kita yg mengkhizir buta

Sangat mudah membuat post di FB secara konsisten dgn jadual.

Dah tahu nak dapat kan idea utk headline.

Dah tahu cara utk dapatkan customer

Yg best belajar cara deal dgn customer cara halusssss."

- Normala (Peserta SMART 7 pada May 2, 2017)




"Yes tuan faisal.. mmg terbaik.. saya teringin sgt joint klu tuan faisal ada kelas sales direct lisan kepada prospek.. saya selalu bagi talk atas stage tapi x pandai bermain ayat2 yg boleh pujuk dan tangkap emosi pendengar utk beli sesuatu produk.. tambah2 bila saya kena buat talk jual rumah yg nilai ratusan ribu.. "

- Faizal Aris (Peserta SMART 7 pada May 2, 2017)




"SMART 7 adalah program yg AWESOME!

Banyak great strategies yg di kongsikan di dalam SMART 7 ni.

Strategy yg di kongsi nampak simple tapi Power!

Yang penting tak perlu bakar duit untuk nak dapatkan leads!

Siapa tak join RUGI!!!

Nak jadi Smart dalam marketing?

Join SMART 7!

Terimakasih tuan atas perkongsian yg really awesome ini"
- Aadibah (
Peserta SMART 7 pada May 2, 2017)



"SMART7 mengajar perkara yang perlu ada di dalam proses marketing kita.


SMART7 menunjukkan

1. cara untuk mengolah mesej marketing yang betul 

2. untuk disampaikan kepada target market yang kita kehendaki 

3. melalui platform media marketing sedia ada 

4. tanpa perlu menanggung sebarang kos marketing (ataupun melibatkan kos marketing yang kecil sahaja)


Saya amat syorkan kelas SMART7 untuk newbie ataupun bagi anda yang sedang mencari idea ataupun tengah buntu untuk memasarkan produk anda.


Dalam kelas SMART7, saya juga telah belajar beberapa teknik marketing yang tidak pernah terlintas di fikiran saya.

Nak tahu? Join la SMART7. Berbaloi!!!"


-MR- (Peserta SMART 7 pada May 2, 2017)


    SMART 7 Akan Membantu Anda

    • Jelas apa sepatutnya anda offer dalam iklan
    • Mudah tulis/promote offer anda
    • Template & contoh yang anda boleh copy/paste untuk buat jualan
    • Beberapa student sudah pun buat jualan selepas 1 hari join kelas


    TERLAJAK PERAHU BOLEH UNDUR.

    TERLEPAS SMART 7? HATI GUGURRRR....


    " WORK HARD..BE SMART7 "

    #SMART7 - 7 Simple Marketing & Real Tactics


     Daftar sekarang!


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 2 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 2 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 9 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 9 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 16 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 16 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 22 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 22 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 23 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 23 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( HOT Seat ) - 25 May HABIS
    7 Strategy Marketing and Real Tactics - ( VIP Seat ) - 25 May HABIS
    JUMLAH

    Kupon Diskaun

    Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)