Penasihat Pemasaran Top Di Malaysia Untuk Usahawan Kecil Berkongsi Cara Makmur Dalam Bisnes Anda Di Kala Bisnes Lain Diancam Untuk Gulur Tikar!


"WORKSHOP EMERGENCY
UNTUK SURVIVE BISNES"




12 Strategi Marketing ZERO Kos Yang Bisnes Anda Perlukan Sekarang


Sahabat,

Beberapa bulan lepas keluar berita 73% rumah/condo/apartment sekarang tak terjual adalah yg berharga RM250k keatas. Teruk juga ekonomi dunia sekarang ni... (bukan malaysia sahaja tapi seluruh dunia). Tengah2 termenung ni ada sorang member tanya, apa patut buat untuk naikkan sales masa ekonomi tengah jatuh ni?


Ini antara beberapa benda yang saya akan share di sini:-

  1. Cara dapatkan nama, nombor telefon, dan email setiap lelaki, wanita dan kanak-kanak yang berkemungkinan besar menjadi pelanggan anda

  2. Cara buat marketing kepada 2,000 prospek berkualiti setiap hari tanpa kos satu sen pun!

  3. Cara paling cepat yang saya tahu untuk dapatkan limpahan besar customer baru tanpa kos marketing

  4. Cara paling cepat dapat limpahan wang tunai besar dari pelanggan-pelanggan sedia ada

  5. Cara unik untuk meletakkan anda di hadapan semua pesaing

  6. Sistem #1 paling penting untuk tukar prospek jadi pelanggan berbayar secara 70% automatik


Saya telah sediakan satu pakej istimewa yang mengandungi maklumat di atas dan banyak lagi rahsia luar biasa yang akan membantu bisnes anda berkembang di luar jangkaan, walaupun dalam keadaan ekonomi gawat.


Saya Tak Bergurau


Jika anda berminat menghasilkan limpahan cash-flow serta merta untuk diri dan bisnes anda - ini merupakan page paling penting untuk anda baca hari ini.


Nama saya Faisal Abdullah, dan tak lama dahulu saya mempunyai masalah kewangan yang serius. Saya hampir bankrup dan nak bayar bil pun tak mampu.


Bukan sahaja saya hampir bankrup tetapi juga saya amat terdesak.


Disebabkan itu, saya terpaksa fikirkan satu idea “gila” bagaimana wujudkan sistem marketing yang membolehkan orang bagi duit kepada saya.


Saya menetap di Seri Kembangan pada waktu itu, dan apabila saya cuba kongsi idea ini dengan kawan-kawan, mereka tergelak dengar idea saya. Mereka ingat saya main-main. Mereka kata ini semua angan-angan kosong dan susah dicapai. Malah ramai yang suruh saya lupakan idea ini dan teruskan dengan cara lama.


Tapi saya peduli apa. Saya masih rasa ia idea yang bagus.


Saya mula menulis surat, dan
mula hantarkan kepada orang


Cuba teka apa yang terjadi? Orang memang betul-betul bagi saya duit! Dan saya gunakan duit itu untuk hantar lebih banyak surat, yang menghasilkan lagi banyak duit. Dan begitulah berlaku berulang kali.

Kesimpulannya? Setelah lebih 13 tahun mengulangi benda sama …saya berjaya menghantar…


Lebih 18,000,000 surat!


Cuba fikirkan. Lebih 18 juta surat dihantar pada kos yang minima dan ia membawa masuk hasil jualan jutaan ringgit.


Apa yang saya jual? Sebenarnya tak kisah pun apa yang dijual. Keajaibannya bukan terletak pada produk, tapi terletak pada surat yang dihantar!


Adakah anda menjual sesuatu? Jika ya, anda boleh guna “idea gila” yang sama untuk hasilkan surat anda sendiri, dan jual apa saja yang ada di tangan anda.


Dan TIDAK! Ini bukan surat yang anda kena print dan jilat setem dan dimasukkan ke dalam kotak di pejabat pos.


Ia surat berbentuk digital yang boleh dihantar kepada puluhan ribu orang hanya dengan menekan satu butang.


Namanya “Email Marketing”


Tapi bukan menghantar email menggunakan “Gmail” atau “Yahoo” yang kita biasa pakai.


Ramai orang ketawakan saya


Mereka kata, orang mana baca email sekarang. Ni zaman Facebook dan Insta!


Tapi apabila saya laksanakan strategi yang sama ini ke pelbagai jenis kedai termasuk kedai baju, travel agency, kedai buku, consulting agency, perunding takaful dan kewangan…. setiap daripada mereka dapat result luar biasa.


"Lepas buat hanya 1 strategi sahaja, semua winter clothing saya sold-out! Saya terpaksa tunggu 2 minggu sebelum boleh implement next strategi yang diberikan Tuan Faisal!"

Puan Rahimah
Owner, BajuSejuk.com





"Semua pakej percutian saya pada tahun 2019 sudah fully booked sejak tahun 2018 lagi dengan strategi marketing ini"



Fauzi
Co-Founder, TMPLBackpackers.com





"Jualan kami melebihi RM7,000++ dalam 3 hari tanpa kos marketing hanya dari salah satu kempen "Instant Cash" yang disarankan sistem ini"

Ustaz Abdul Ghaffar, 
Owner
Belajar-alquran-digital.com




Dan saya boleh buktikan dalam pakej yang saya sediakan ini kepada anda.




SIAPA PERLUKAN RAHSIA INI?

  • Adakah anda seorang agen yang perlukan lebih ramai prospek?
  • Adakah anda suri rumah yang tak cukup perbelanjaan dan nak cara mudah untuk dapatkan duit lebih banyak?
  • Adakah anda memiliki kedai, restoran, servis atau jual produk secara online?
  • Adakah anda seorang pengilang yang ingin cari lebih ramai pengedar dan pemborong?
  • Adakah anda seorang consultant yang mahukan idea dan teknik marketing terkini untuk memberi khidmat lebih baik pada client-client?
  • Adakah anda seorang doktor, dentist, optometrist, therapist, pakar bekam, atau apa saja profesional kesihatan yang inginkan lebih ramai pesakit?
  • Anda nak jual rumah? Nak jual kereta? Nak jual bot?
  • Anda ada sesuatu untuk dijual? Servis consulting? Produk? Branding diri sendiri?

Jika jawapan anda “ya” kepada mana-mana soalan di atas, anda patut cuba “idea gila surat” saya. Semua ini boleh dipelajari dalam panduan siri video saya yang dinamakan:-


“Cara Dapat Profit Maksima Dengan Usaha Minima”


Beberapa tahun lepas saya guna FB Ads dan keluar duit banyak untuk pengiklanan online.


Tapi pulangan sekarang dah tak sama macam dulu lagi.  Agaknya sebab lebih ramai usahawan bersaing guna platform yang sama.


Juga, peraturannya selalu berubah. Dan kadang-kadang ia tidak stabil yang menyebabkan iklan terganggu yang menyebabkan masalah serius dalam jualan.


Saya terpaksa fikirkan satu cara untuk teruskan buat marketing kepada database yang sudahpun pernah lihat dan respon pada iklan saya.


Dan cara tersebut mestilah stabil, tiada peraturan yang selalu berubah dan mesti boleh mengurangkan kos pengiklanan saya dengan banyak.


Bila saya bertemu dengan kaedah “menghantar surat” ini, ia umpama dapat mempengaruhi ramai orang secara berjemaah. Dan ia lebih menjadi terutama jika saya gabungkan FB Ads dengan menghantar surat.


Saya dapat membina hubungan dengan ribuan prospek dan pelanggan dari jarak jauh! Bayangkan jika anda dapat sepucuk surat yang menggembirakan anda. Sudah tentu anda tak sabar dapat surat yang seterusnya bukan?


Jadi kaedah saya ini membolehkan saya menghantar puluhan ribu surat kepada puluhan ribu orang dengan serentak, dan dengan mudah.


Apabila pembaca mula lebih memahami produk atau servis saya yang diterangkan dengan jelas melalui surat-surat saya, mereka mula lebih banyak respon, dan mulai lebih banyak membeli.


Dari situ lah wang mulai masuk.


Itu baru sahaja pengenalan. Anda juga akan belajar beberapa perkara penting lain seperti…


"Cara Paling Cepat Untuk Dapatkan Limpahan Besar Customer Baru"


Kaedah ini percuma, cepat dan mudah dibuat - tapi jarang digunakan. Kaedah ini akan menyebabkan bisnes anda dibanjiri dengan pelanggan baru berkualiti tinggi dalam 3 hari atau mungkin lebih cepat daripada itu!


Bunyi macam indah khabar dari rupa. Tapi ini realiti yang saya buat hampir setiap hari untuk menjana prospek dan referral baru hampir setiap hari.


Caranya amat mudah sebenarnya. Ia menggunakan jaringan network yang sudah pun wujud dari beberapa sumber yang lain.


Antara sumber yang anda boleh gunakan adalah:

  1. Semua contacts, kawan dan ribuan follower di handphone customer-customer anda!
  2. Ribuan follower yang dimiliki oleh Influencer yang anda kenali
  3. Ribuan jaringan customer dan prospek oleh rakan bisnes dengan usahasama Joint Venture atau "cross promotion"
  4. Dan lain-lain

Masalah yang anda akan hadapi adalah..


Macamana Nak Yakinkan Mereka?


Nak ke mereka bersetuju untuk "jual" produk anda?


Di sini lah rahsianya. Dengan satu strategi unik, mereka bukan sahaja akan mudah setuju, malah akan seronok dan menyokong bisnes anda.


Pengalaman saya melalui strategi unik ini sangat jarang digunakan oleh mana-mana usahawan. Tetapi saya bakal kongsi dalam panduan ini.


Anda juga akan belajar..


"Cara Paling Cepat Dapat Limpahan Wang Tunai Besar Dari Pelanggan-pelanggan Sedia Ada"


Kebanyakan bisnes sudahpun mempunyai aset bisnes yang tersembunyi, dan jarang sekali digunakan.


Ia tidak digunakan kerana tidak tahu bagaimana untuk menggunakannya.


Aset ini, adalah pelanggan-pelanggan sedia ada.


Pelanggan ini sudah pun mengenali anda, mengenali produk/servis anda, dan sudah ada "trust" terhadap anda.


Jika mereka tiada "trust", tak mungkin mereka akan pernah membeli daripada anda.


Kempen marketing ini terbukti ini telah dilakukan begitu banyak kali dan tidak pernah gagal membawa wang tunai segera ke dalam bisnes client-client saya.


Anda bakal mempelajari rahsianya.


"Cara Meletakkan Anda Di Hadapan Semua Pesaing"


Tahukah anda, terdapat satu sistem marketing paling mujarab, paling berkesan, dan paling terbukti sejak ribuan tahun?


Kaedah marketing ini membolehkan mesej marketing diceritakan dari generasi ke generasi yang lain sejak ribuan tahun.


Kaedah ini adalah melalui “Bercerita”.


Ia kaedah yang digunakan di dalam Taurat, Injil, dan Al-Quran!


Berani ke kita mengaku kaedah ni tak berkesan?


Cerita dan kisah-kisah nabi, contohnya kisah Nabi Musa yang dihanyutkan ke dalam sungai adalah satu kisah yang kita tahu, mak dan ayah kita tahu, nenek moyang kita tahu, sehinggalah ke ribuan tahun sebelumnya.


Ia cerita yang disampaikan dari generasi ke generasi.


Ia kaedah pemasaran yang power!


Copywritingnya adalah kisah-kisah di dalam kitab, dan produknya adalah Islam!


Pesaingnya pula pada waktu itu adalah agama Nasrani dan Yahudi!


Sudah tentu Allah pencipta manusia, tahu kaedah yang paling tepat untuk memberikan pemahaman kepada kita, dan mempengaruhi kita!


Dengan mengambil iktibar daripada ini, saya telah wujudkan sistem “Surat Dekat Di Hati”.


Pelajari bagaimana ia boleh membina mesej marketing yang akan diingati prospek dan pelanggan anda selama bertahun-tahun lamanya.


Di kala pesaing anda berkompang asyik menceritakan kehebatan produk mereka, anda hanya perlu menghantar “Surat Dekat Di Hati” sebulan sekali - dan percayalah, customer akan lebih mudah mengingati anda berbanding pesaing anda.


Namun anda juga perlukan medium untuk menyampaikan cerita-cerita anda kepada seramai mungkin manusia dengan kos paling rendah.


Whatsapp Mimpi Ngeri


Menyampaikan mesej menggunakan Whatsapp adalah satu mimpi ngeri jika ingin dihantar kepada lebih daripada 500 orang, apatah lagi ribuan orang.


Bukan niat untuk memburukkan Whatsapp. Saya menyukai whatsapp juga, tapi ia lebih sesuai untuk berkomunikasi dengan rakan rapat dalam grup kecil. Bukan sebagai “mass media”.


Rahsia medium “mass media” kos rendah ini juga akan saya kongsi dalam panduan ini.


"Sistem #1 Paling Penting Untuk Tukar Prospek Jadi Customer Secara Automatik"


Follow-up adalah aktiviti paling penting dalam bisnes untuk menjana jualan yang konsisten.


Malangnya ia juga aktiviti yang paling kurang dilakukan kerana tak sempat, tak tahu caranya atau tiada disiplin untuk melakukannya.


Sistem yang saya akan sarankan ini akan memastikan follow-up dilaksanakan tanpa gagal, tanpa perlu risau anda atau staff anda sakit, emergency leave, malas, dan lain-lain halangan.


Terdapat 5 strategi yang akan dikongsikan dalam panduan ini khusus untuk sistem ini semata-mata.


Sistem ini akan pastikan setiap prospek yang anda bersusah payah untuk dapatkan akan menerima follow-up secukupnya secara automatik sehingga mempengaruhi mereka untuk membuat pembelian dengan anda.


"5 Sistem Untuk Maximise Profit"


Kesilapan ramai usahawan adalah mereka terlalu fokus pada media tanpa plan atau sistem.


Hanya fokus kepada FB Ads semata-mata contohnya, tanpa merancang strategi untuk maximise profit tidak akan membawa profit keuntungan, malah kebanyakan bisnes rugi!


Kita sepatutnya juga fokus kepada sistem dan strategi yang menggandakan margin untung.


Dalam pakej panduan ini, saya akan kongsikan 5 sistem yang tujuannya semata-mata untuk menggandakan margin untung.


Okay. Itu lah dia.


Anda baru saja baca penerangan tentang panduan “Cara Dapat Profit Maksima Dengan Usaha Minima”.


Apa yang saya kongsi dalam panduan ini adalah hasil saya mengamalkannya selama lebih 10 tahun dalam bisnes saya sendiri, dan client-client yang menggunakan khidmat nasihat saya.


Beberapa bisnes bernilai jutaan ringgit telah dihasilkan menggunakan strategi yang dikongsikan di sini.


Client yang menggunakan khidmat kami membelanjakan RM17,500 untuk melaksanakan strategi yang dibincangkan dalam panduan ini…


… namun anda boleh dapatkan panduan luar biasa ini hanya dengan yuran hanya RM40!


Kenapa Berbeza Sangat Harga?


Kerana kami tidak melaksanakannya untuk anda, dan kami tidak memikirkannya untuk anda sepertimana kami buat untuk client yang ambil consulting dengan kami.


Kami cadangkan anda lihat video untuk pemahaman penuh kerana dalam video terdapat juga gambarajah, carta, statistik, dan contoh-contoh yang perlu dilihat.


Ia boleh dilihat samada menggunakan laptop, ipad, smartphone asalkan anda mempunyai talian data internet.


Sahabat...


..anda punya satu keputusan untuk dibuat. Anda samada boleh abaikan sama sekali penulisan ini dan teruskan dengan kaedah anda sekarang, atau anda boleh order panduan ini dan …


Beberapa Contoh Kandungan Workshop Ini


 

 

 


 




TELITI SELAMA 1 TAHUN DENGAN 100% TANPA RISIKO


Ya panduan ini didatangi dengan 100% jaminan wang dikembalikan, dan ia sangat mudah untuk dibeli.


Apa yang anda perlu buat hanya isi borang yang tertera di bawah ini dan ikuti sahaja arahan mudah seterusnya yang telah diberikan.


Teruskan di bawah..


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Cara Dapatkan Profit Maksima Dengan Usaha Minima
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau