Seminar MB2000 LIVE 2017


Formula Pemasaran Tanpa KosTapi Impak Tinggi Bagi  Sesiapa Sahaja  Yang Sibuk, Tapi Mahu Menjalankan Bisnes  Dalam Ekonomi Yang Tak Menentu....


Formula MB2000 Terbukti Oleh Lebih 7980 Peserta Lepas.


Tahun ini, lebih ramai pemilik perniagaan semakin risau kerana jualan semakin jatuh. Tapi bagaimana nak 'sustain' dan recover tanpa kos tambahan?

Ini antara beberapa rahsia yang anda bakal belajar dalam kelas ini....

  • Cara jana sekurangnya RM2,000 sebulan tanpa kos pemasaran

  • Realiti sebenar menjalankan perniagaan yang SUKSES sambil bekerja dan bagaimana untuk guna 1 atau 2 jam saja yang tinggal untuk membina kekayaan dari keselesaan di rumah

  • 4 model perniagaan tanpa modal yang majoriti orang tak hiraukan, kerana mereka sangka nak berniaga perlu pakai modal! (Anda boleh jadi lain dari yang lain!)

  • 3 rahsia menghidu peluang bisnes online dan offline dan berhenti asyik tercari-cari peluang baru setiap hari

  • Bagaimana cara mulakan bisnes tersebut dalam 48 jam dan terus mendapatkan pelanggan berbayar (walaupun belum jumpa supplier, atau belum wujud produk. Ia telah terbukti banyak kali oleh pelajar lepas. Mereka menjana wang, walaupun produk belum ada!)

  • Praktikal  buat ayat pemasaran power, termasuk 3 sebab utama orang akan membeli dari anda

  • Cara Membina KEUNIKAN dalam pasaran supaya lebih mudah untuk dikenali, terutama dalam timbunan iklan-iklan yang terlalu banyak dan bersepah di zaman ini

  • 3 proses AJAIB menarik wang. Janganlah terhegeh-hegeh meminta-minta dari orang. Teknik mudah ini akan membuatkan mereka yang tertarik ke arah kita (jangan work hard saja, tapi work smart juga!)

  • 6 Langkah Close Sales untuk 'close the deal' setelah mereka datang tertarik ke arah kita. Ini langkah paling penting untuk mendapatkan 'wang tunai' terus ke tangan kita, atau ke akaun bank kita.

  • Cara membuang keraguan untuk pelanggan baru untuk cuba produk/servis kita, terutama jika kita masih baru dan belum dikenali ramai lagi...

  • Cara kerjasama dengan 1 joint venture partner (JV) yang mempunyai 2000 pelanggan tersedia. Dan langkah-langkah approach serta berbual dengan rakan JV supaya mahu deal dengan kita. (Bayangkan jika kita ber-partner dengan 10 rakan JV!)

  • Satu rahsia mudah dan cepat untuk dapat pelanggan EXTRA percuma, hanya dalam 2-3 minit!

Bisnes anda boleh bermula dalam 48 jam TANPA:

  • tak perlu belanja iklan seperti FB Ads
  • tak perlu belajar teknik online marketing yang PENING, LAMBAT dan COMPLICATED
  • tak perlu ada produk atau servis


Lokasi seminar adalah di :  

 

KOTA BHARU - MAC

Tarikh : Sabtu, 4 March 2017

Masa : 07.45 pagi - 10.00 malam

Tempat : Crystal Lodge Hotel, Kota Bharu, Kelantan.


PETALING JAYA - APRIL

Tarikh : Sabtu, 15 April 2017

Masa : 07.45 pagi - 10.00 malam

Tempat : ( akan diumumkan ).



Berapa Harga Tiket?


  • - VIP Seat -


    • Tempat duduk di hadapan berhampiran speaker
    • Online Coaching dan Support Group (Geng STP)
    • BONUS : Cara Tulis Iklan Power (media sosial, flyer, bunting, banner, akhbar, majalah) - bernilai RM300
    • Workbook MB2000
    • RM250 RM125 sahaja (50% OFF sah sebelum 10 Feb 2017)


                              
- General Seat -


  • Tempat duduk belakang VIP
  • Workbook MB2000
  • RM120 RM75 sahaja (50% OFF sah sebelum 10 Feb 2017)
                                        

* Untuk dapatkan harga 30% OFF ini, masukkan Kod Kupon ini sebelum 17 Feb 2017 di bahagian ruangan kupon : 30DISKAUN



Ini BUKAN seminar preview.



"Saya Regret!"


"Saya regret sgt tak dapat make it join
class bersama tuan kelmarin"
--Satirah, Kuala Lumpur


"Saya Dah Menggelabah!"

"Saya dah menggelabah sekarang! Balik dari MB2000 saya dah BUANG tabiat saya asyik fokus pada FB Marketing semata-mata. Nak tahu apa jadi? Produk LICIN! Sale dah cecah RM7K walaupun baru 3 hari. Berbanding dengan di FB lagi susah nak dapat! Terima kasih sifuu!!

--Julara


"Bisnes Saya Deras Seperti Air Terjun!"

"Saya nak ucapkan TERIMA KASIH kepada sifu Faisal ke atas ilmu MB2000 yang tuan kongsikan. Bisnes saya deras seperti air terjun! Saya mudah closing customer kerana saya berjaya validate customer! Banyak sebenarnya kejayaan kecil yang tercipta hasil menuntut ilmu MB2000!"

--Kak June Cantek



"Sales Macam Keretapi!"

"Sepanjang guna teknik validation ni, sales macam kereta api! Setakat minggu lepas saya post status tu, saya dapat 256 LIKE, 199 Prospek, separuh dari prospek tu menjadi customer saya sampai PRODUCT OUT OF STOCK!! Alhamdulillah terima kasih sifu ilmu yang dikongsi"

-- Zaini Abd Rahman


"RM8000 Sebulan Dengan Teknik Referral"

Teknik Referral yg sy menuntut dari Tuan Faisal Abdullah dlm MB2000 Mac tahun lepas membantu sy tingkatkan jualan bukan RM2000 sebulan tapi RM8000 sebulan.


-- Zahari Gha


Klik Sini Untuk Lihat Testimoni Lain


Jika menghadapi sebarang masalah atau pertanyaan tentang seminar, sila hantar emel anda ke jualan@rahsiafacebook.com.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
VIP SEAT - Seminar MB2000 ( KB ) - 4 MARCH 2017
GENERAL SEAT - Seminar MB2000 ( KB ) - 4 MARCH 2017
VIP SEAT - Seminar MB2000 ( PJ ) - 15 APRIL 2017
GENERAL SEAT - Seminar MB2000 ( PJ ) - 15 APRIL 2017
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel kelas@nasihatniaga.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMy Monster Marketing
No. Akaun512231369534
Buka Maybank2u  
PenamaMy Monster Marketing
No. Akaun8600484507
Buka CIMB Clicks